sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Moi vaan

täällä ei paljoa uutta tapahdu.. suprise 


Viikonloppu sujahti sateisissa merkeissä. En ole ikinä ennen ajanut sellaisessa kaatosateessa kuin eilen. Ei pystynyt näkemään eteensä yhtään. Tänne on siis luvattu koko ensiviikoksi sadetta eikä loppua näy. En tiedä miksi, mutta täällä se ei haittaa samalla tavalla kuin kotona. Ehkä siksi, että tiedän saavani auton käyttööni eikä työmääräni lissäänny sataesssa. Täällä myös sataa kuulemma kevääseen asti enemmän tai vähemmän, joten täytyy tottua. Se ei onneksi sada lumena!
onneksi otin sadetakin mukaan

Eilen sain vähhän lisätienestejä kun olin lapsenvahtina tuttava perheessä. Perheellä on kaksi lasta tyttö ja poika 8 ja 10 vuotiaat. He olivat aika hiljaisia, mutta vähitellen innostuivat juttelemaan. Hassua oli, kun he yrittivät arvailla mistä maasta olen kotoisin ensin arvasivat Australiaa ja Englantia sitten vasta Saksaa ja Ranskaa. Helppoja lapsia viettivät koko illan pelaten ja katsoen televisiota.( ihan kuin olisi omia veljiä vahtinut )  Menen varmaan joskus uudestaankin, kun kyseisen perheen aupairilla oli huonoa onnea ja hän joutui palaamaan takaisin Saksaan vain muutaman päivän vierailun jälkeen. Perhe on siis lirissä ja lisä raha ei ole koskaan pahitteeksi. Siellä oli tosi söpö koira, joka ei jättänyt millään rauhaan jos kerran rapsutti =)


Tänään grandpa kutsuin meidät päivälliselle yhteen ravintolaan. Se oli tosi kiva paikka ja ruoka oli taivaallista. Söin ihmemarinaadissa tehtyä kanaa ja valkosipuliperunamuussia sekä kauden vihanneksia ja jälkiruuaksi oli valkosuklaa juustokakku kermavaahdolla ja vadelmahillolla. NAM

Skypetin myös äidin kanssa pitkästä aikaa. Viime kerrasta taitaa olla yli viikko. Eilen juttelin myös parhaan kavrin kanssa. On ihana puhua suomea välillä ääneen. Tottakai kirjoittaa melkein joka päivä, mutta se ei ole sama asia =) Ja kun kuulee että kaikki on kotona hyvin, voi täällä olla hyvillä mielin. 

Huomenna koittaa taas maanantai ja paluu arkeen JEEEEE
Oisi myös tarkoitus lähteä yksin rajan toiselle puolelle tankkaamaan ja käyttää tilaisuuden hyväksi ja shoppailla pikkasen =) 

Nyt nukkumattia odottelemaan.

Netta 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti