maanantai 2. syyskuuta 2013

Tubing + 3 sunny days = Bruises and sore muscles



Eli torstai oli shoppailupäivä. Lähdin Livin, Gaben ja Emman ( Gaben kaveri) ajamaan tunnin matkan päähän järjettömän kokoiseen ostoskeskukseen. Aikaa meillä oli vaik pari tuntia koska Livillä oli soccer illalla. Ette uskokkaan millaisiin ostos suorituksiin neljä tyttöä pystyy niin pienessä aijassa niin isossa paikassa. Ostin sweat pantsit, mustat farkut, legginssit, topin ja hupparin.


Mun uudet housut =) 
Illalla katsoimme leffaa ja laitoimme hyvää ruokaa. MINÄ grillasin kanan ihan itse! 
Om nom! ( jätin kyl sienet syömättä) 

Perjantaina oli taas suuntana Cultus Lake. Matkaan tuli mutkia hetki pihalta lähdettyä kun pelkääjän puoleinen ikkuna tippui oven sisään. Korjaamolla meni yli tunti kun ovi temppuili .

Olimme myöhään perjantaina perillä eikä keretty tekemään mitään muuta kuin riitelemään, että kuka nukkuu teltassa. No nuorimmat joutu sinne :D 

Lauantai meni järvellä tuubaillen, surffaten ja aurinkoa ottaen ja illalla oli isot juhlat rannassa. Kaikki perheet osallistui, tanssi, lauloi ja piti hauskaa. Siinä kohtaa iski pieni koti-ikävä, mutta se meni ohi kun katseli kaunista tähtitaivasta. TÄÄLLÄ NÄKYY OTAVA!  Taivas on sama täällä kuin kotona, joten ei tunnu että olisi niin kaukana =) 
Sunnuntai meni samoissa merkeissä kuin lauantai ja maanantaina eli tänään tultiin kotiin. Päivä vietettiin vielä järvellä. Tänään oli viimeinen lomapäivä ja huomenna alkaa koulut. Eka päivä tosin kestää vain muutaman tunnin.
Minulla alkaa myös tytöt huomenna eli nyt loppu lomailu. 
Kuvia viikonlopulta

 Tälläisiä ruhjeita olen täynnä.



 Ilotulitus
 Tubing 
 Liian pieni tulipesä

 Uus huppari

Huomenna laitan lisää kuvia, kun lataan niitä perheen kamerasta. 


Huomista odotelessa 

Netta

P.S. 
Reissua takana kaksi ja puoli viikkoa. Miten aika meneeki nii nopeesti.

2 kommenttia:

  1. oi tämä sun blogi on mahtava. jotenkin pääsee hyvin eläytymään sun kokemuksiin siellä :) ja vähän kyllä matkakuume iskee kun tätä lukee, samoin ikävä.
    take care ja pidä hauskaa pus ! (:

    VastaaPoista