perjantai 27. syyskuuta 2013

Two bad days with happy end

Mites siellä menee?

Mulla on ollut kaksi huonoa päivää.. Jotenkin on noussut väärällä jalalla ja asiat ei ole mennyt ihan nappiin. Ehkä se myös meinaa, että alkaa olla kotiutunut hyvin kun kehtaa huutaa noille ipanoille naamapunasena. Molemmat päivät on kuitenkin päättynyt hyvällä fiiliksellä :) 

Eilen heräsin ennen kahdeksaan kauheeseen riitelyyn. Livillä ja Lishalla oli kauhea riita vaatteista ja Koa myös itki oven takana. 
Päästyäni ylös sängystä ja katsottuani kolme jaksoa 90210 lähdin kahville yhden saksalaisen tytön kanssa ( JES VIHDOIN IHMISKONTAKTEJA PERHEEN ULKOPUOLELTA) . Hän oli tosi kiva ja nähdään varmasti uudestaan, kun asuu tossa ihan lähellä. Oli tosi vapauttavaa jutella jonkun joka on samassa tilanteessa kuin itse on :) Sen jälkeen alkoi ajorumba joka suntaan ja hermostuin aika pahasti tytöille, kun he kokoajan muuttivat mieltään, että minne mennään ja koska ja kuka tulee mukaan. 

Illalla hain Gaben tallilta ja vietin siinä vähän aikaa ennen kuin lähdettiin kohti kotia. Istuskelin aidalla ja yhtäkkiä olkapääni takaa kuului ihmeellistä tuhinaa ja katsoin taakseni ja näin tämän 

Se oli järkyttävän iso hevonen millä oli karvasäärystimet 

Tunnettu hevosihmisenä kuin olenkin meinasin pudota aidalta kun säikähdin niin paljon :p Siellä oli myös seurankipeä kissa 

Mikä noita eläimiä vaivaa en nimittäin ole kissa ihminen enkä lähesty hevosta kovin helposti. Miksi ne lähestyvät minua? (Aistivat varmaan pelon ja haluavat syödä)

Päivän päätti täydellinen auringonlasku mille ei kyllä iphonen kamera anna oikeutta 

Tänään aamu alkoi samalla tavalla kuin edellinen ja eteni saman kaavan mukaan lukuunottamatta kahvittelua.. Tytöt päättivät skipata vikan tunnin ja olin ystävällinen ja hain heidät tai olin siihen asti kun kaikki halusivatkin mennä eripaikkoihin heti äkkiä nyt samantien ja huusivat toistensa päälle jo ennen kuin auto oli edes käynnissä. No minä päätin etten mene minnekkään ennen kuin nuorin on haettu koulusta ja sillä aikaa muut pääsivät yhteisymmärrykseen ja ensin oli vuorossa talli eli taas ponia kattelemaan. Viihdytin itseäni ottamalla kuvia sekä uudella kuvanmuokkausohjelmallani. 







Ponien jälkeen Gabe treenaamaan ja Lishan ja Nelin kanssa Richmondiin vaihtamaan Lishin puhelinta. Noh se ei onnistunutkaan tänään vaan piti varata aika, joten huomenna uudestaan. Aion käyttää tilaisuuden hyväksi ja vähän kierrellä kauppoja. Mall näytti tosi isolta ja oli saman tyyppinen kuin Dubai mall. Kotiin päästyämme täällä odotti caramel sunday 

Omnom ;) 

Taitaa jäätelöt jatkossa jäädä vähemmälle, koska täälläkin on syksy alkanut ja tänään oli aika viileä päivä.

 Nyt yritämme sytyttää takkaa ( kaasulla toimiva reikä seinässä, missä kuuluisi näkyä liekkejä) ja joku toiminta leffa on pyörimässä. Onneksi huomenna saa nukkua :) 

Huomenta teille öitä mulle <3 
Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti