torstai 12. syyskuuta 2013

=)

Kaksi super kuumaa päivää takana. Ihan kuin olisi paljon lähempänä päiväntasaajaa, kun mittäri näyttää lähemmäs neljääkymmentä auringossa.

Eilen keskiviikkona oli viikon kuumin päivä ja mentiin rannalle päivällä noin tunniksi vaan, koska Neliahin koulusta soitettiin, että tyttö on kipeä tulkaa hakemaan. Käytiin syömässä shushia lounaaksi ja kotiin päikkäreille.  Illalla Gabellä oli harkat noin 30 min ajomatkan päässä ja päätin käydä winnersillä odotellessa, koska tuntuu tyhmältä ajaa sieltä kotiin ja olla kotona puoli tuntia ja ajaa takaisin. Noh sieltä tarttui sitten matkaan pari hupparia, shortsit, toppi, ja villapaita.
Illalla äiti ilmoitti, että me lähdetään päiväksi järvelle jos haluan mukaan saan vapaapäivän ja tytöt voi kävellä melkein kolme kilometriä koulusta kotiin.




yritin kuvata kaunista auringonlaskua


Eli tänään aamulla lähdimme järveä kohti kahdeksalta aamulla ja otimme aurinkoa. Meitä oli siis Nik, minä, Michaela ja Neliah, joka ei mennyt kouluun koska oli vielä vähän tukkoinen. Michaelalla oli kuitenkin töitä, minkä takia olimme kotona kolmelta ja hainkin tyttöset koulusta. Muita töitä ei tänään ollut koska Gabella tai Nelillä ei ollut harrastuksia tänään. 

Lähdin kuitenkin G:n ja N:n ja serkun Hannahn kanssa maatilalle missä Hannahin perheellä on kaksi hevosta. Apua minäkin ratsastin! 

Ajomatka oli noin 20 min. ja takaisin ajaessa ihan tien reunassa oli peura. Meinasis saada sydänkohtauksen siihen paikkaan kun en eka nähnyt sitä, koska aurinko oli jo melkein laskenut ja katuvaloa ei ollut. Kotiin selvittyä siellä odotti kaksilaatikollista donitseja NAMM. 
 Linnut lähtee etelään

 hämmennys





 sammakkoprinssi <3



Chao ! 
Netta

P.S 
Täällä on vielä 12.9 joten Hyvää syntymäpäivää rakkalle äidilleni! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti