sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Taas viikonloppu

Taas on viikonloppu vierähtänyt ja kuukausi täällä oleilua takana.

Perjantaina noin kello kahdeksan mun oveen koputettiin. Se oli Dan ja kysyi haluaisinko lähteä käymään järvellä ja sen jälkeen rajan toisella puolella. Lähdettiin liikkeelle 10 aikaan. Täällä oli pilvistä mutta Cultus Lakella paistoi aurinko. Siistittiin mökin taka- ja etupiha sekä päädyttiin maalaamaan terassi. Käytiin myös vähän veneilemässä ja nostettiin vene ylös. Sen jälkeen jäätelölle. Meilläkin voisi saada noin isoja palloja!




Neliah jäi kaverin luokse mökkeilemään viikon lopuksi ja me lähdettiin Danin kanssa kotiin päin. Ei mentykkään rajan yli, koska kello oli jo kahdeksan ennen kuin päästiin lähtemään. 

Lauantaina oli Car show Danin työpaikalla. Nikin isä siis omistaa kyseisen autoliikkeen ja järjesti tapahtuman. Siellä oli paaljon vanhoja autoja esittelyssä ja paljon ihmisiä katselemassa. 











Tänään aamulla lähdin hakemaan Neliahn kotiin. En ollut ihan varma reitistä eikä puhelimessa ole enää dataa käytettävänä, joten eksyin hieman reitiltä, mutta löysin onneksi perille. Olimme kuoleman nälkäisiä, joten päädyimme pizzalle =) 

Täällä kotona oli ystäväperhe kylässä, jolla on kaksi pientä lasta. Koa oli aivan väsynyt leikkien jälkeen. Tänään olisi vuorossa vielä ruokakauppa. Huomenna alkaa taas uusi kouluviikko.



Täällä pidän enemmän arkipäivistä kuin viikonlopusta. Arki menee aina samalla rytmillä ja viikonlopusta ei ikinä tiedä.


Eli kuukausi takana. Tuntuu kuin olisi ollut pidempään, mutta toisaalta viikko menee aina tosi nopsaan. Jotenkin hassua ajatella,että tulen kotiin joskus 10 kuukauden päästä. Täällä en osaa ajatella niin pitkälle vaan kerrankin elää päivä kerrallaan eikä tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Joka päivä elämä käy myös helpommaksi. Tutustuu koko ajan ihmisiin paremmin, kielitaito paranee joka päivä ja paikat tulee tutuiksi. Ja jos oon jo kuukaudessa kasvanut ihmisenä niin mitä tapahtuu vuodessa :P 

weheartit

Saa muuten nähdä kuinka kauan jaksan näin tiiviisti kirjotella tänne, koska en oo koskaa pitänyt kuukautta pidempään päiväkirjaa :D 



Bye 
Netta 



2 kommenttia:

  1. ihanaa lukea tätä! ota kaikki irti sun ajasta siellä! <3 :)

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät =) ja aivan varmasti otan =)

      Poista