torstai 5. syyskuuta 2013

Rainy day

Tänään on satanut koko päivän. Minkä takia tein viisaan päätöksen viettää pyjamapäivää ja nukkua pitkään. No nousin kuitenkin ennen kymmentä ja ajattelin katsoa leffan. Noh en osannutkaan avata televisiota, joten makoilin vain sohvalla ja mietin maailman menoja sekä istuin tietokoneen ääressä. Lounas aikaan hain Elishahn kotiin, koska hänellä oli hypäri.

Iltapäivällä kun hain tytöt koulusta ja tein sen virheen, että käännyin koulun parkkipaikalle.... parin muun tila-auton sekaan.
(weheartit)

Kuinka vaikeaa on napata se oma lapsi siitä pihalta mukaan ja lähteä? Eli jos se oma lapsi ei ole vielä tullut ulos niin jäädään sitten kököttämään siihen tien tukkeeksi. Toi koulun piha on vielä tehty mahdollisimman hankalaksi ja ahtaaksi kaikille niille äideille jotka eivät kykene käsittelemään autoa johon mahtuu istumaan enemmän kuin kaksi ihmistä. 
(weheartit)
Noh siitä selvittiin ja huomenna en kyllä aja sinne.  

Vein Gaben fudis matsiin ja puolen tunnin päästä pitäisi muistaa lähteä hakemaan. Ensi viikolla tulee kiireisempi aikataulu koska Nelillä alkaa tanssi ja laulutunnit. 

Nyt olen ollut matkassa kolme viikkoa. Tämä viikko meni todella nopeasti. Viikon päästä olen ollut jo kuukauden. Hui!

Rakkaudella 
Netta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti