keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Keskiviikko

Tänään taitaa olla jo keskiviikko iltapäivä. Tyttelit on haettu koulusta ja dineri on valmistumassa. Tänään on tulossa kanasalaattia, papuja ja valkosipulileipää.

Maanantai iltana meille tuli kylään sama perhe kuin sunnuntainakin. Lapset innostuivat leikkimään minun huoneessa ja laitettiin kaikille hienot meikit. Meikkaajina toimi 2v. ja 4 v.

Tiistai, normaali lorvailu aamupäivä. Otettiin rennosti Koan kanssa ja katselttiin srajoja telkkarista.
 Omaa kivaa odotellessa koulun loppumista.
 Kuka haluaa vuokrata koulun nurmikon? 

Tänään päätin vihdoin ottaa itseäi niskasta kiinni ja lähteä kävelemään (kyllä äiti MINÄ kävelin! ja jätin auton pihaan) . Kävelin postiin(n.2,5km ja takas) ja laitoin yhden paketin matkaan. Valitsin hitaimman/halvimman lähetystavan ja kassatäti sanoit että pakettilla saattaa mennä se 28 viikkoa eli n.7 kuukautta. Ehkä joku lähtee sitä täältä kävellen kuljettamaan kun niin kauan kestää.. 

Tässä kuitenkin kuvia kävelyreissusta =) 
 Jokaiselle parkkiruudulle on oma maksulaite.
 Ei mee montaa bussia.
 Syksy on tullut, vaikka lämpöä on se 20 ja aurinkoa.












 Löyty ensviikolle tekemistä.

 Ei tuu paljoo lunta ku ei oo paljo marjoja.

 wuf

Vihdoin löysin tollasen tikun millä voi tehdä hienoja kukkasia kynsiin =))))) 

Tänään ei sitten ookkaan muuta hommaa kuin vaan olla, koska Gabe on kipeä eikä mene harjoituksiin. Voisi katsoa jonkun hyvä leffan ja asentaa puhelimeen uuden päivityksen. 

Kiltit kysykää jos on jotain mitä haluaisitte tietää tästä paikasta, reissusta tai minusta. Alkaa nopeasti loppua kirjoitettava, kun katselen joka päivä leffoja ja makoilen sohvalla XD 

Heips
Netta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti