keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ensimmäinen työpäivä

Nyt loppu lomailu! 
Eilen tiistaina alkoi koulu. Neliah ei mennyt koska nukkui pommiin ekana päivänä XD No se päivä olisi kestänyt vain tunnin. Eli vietettiin Nelin kanssa päivää kotona. Aamu alkoi kahdella leffalla, joiden jälkeen oli vaatekaapin siivousta. Iltapäivällä lähdettiin tanssi studiolle ilmottautumaan kursseille ja sen jälkeen vuorossa oli leffa numero 3 ja tyttöpelejä tietokoneelta.



Illalla kuskasin Livin ja Lishan harkkoihin ja sieltä pois.

Tänään tämä herätti minut 8.00 ! 

No jatkettiin nukkumista melkein yhdeksään, syötiin aamupalaa ja kateltiin telkkaria. En keksinyt mitään tekemistä, joten lähdin vähän ajelemaan ja löysin kauppakeskuksen mikä on täynnä outlet myymälöitä. Sieltä tarttui muutama juttu mukaan... 

Kolmelta hain tyttöset koulusta ja Gaben kanssa lähdettiin ostamaan koulutarvikkeita ja treeneihin. Tänään päivä päättyi 8.30pm. 

Saa nähdä mitä huomenna keksin =) 

Kyllä huomaa, että syksy on tulossa, kun illat on niin pimeitä. Täällä se vielä erityisesti korostuu, koska katuvaloja ei juurikaan ole. ( ikävä lamppuja ! ) 

Yksi asia mihin on tosi vaikea tottua täällä ajamisessa on se oikealle kääntyminen. Tänäänkin huomasin monta kertaa, että jammailen musiikin tahtiin kiltisti vihreää valoa odottaen, vaikka vasemmalta ei tullut ketään.  Ehkä se siitä, kun ajaa enemmän ja sitä tuun tekee ja paljon.

Huomista oodotellessa on hyvä nukkua.

Netta 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti