torstai 7. marraskuuta 2013

kun kaikki menee pieleen... when everything goes wrong..

Mistähän sitä alottais...
Eli alku viikko sujui täydellisesti kävin jopa kaksi kertaa salilla. Keskiviikkona lähdin tankkaamaan rajan toiselle puolelle ja takas tullessa kaikki meni väärin. Immigration otti mut sisään ja kyseli kaikkea. Sitten istuskeltiin ja odotettiin ja taas kyseltiin ja ottivat puhelimen ja auton avaimet. Odoteltiin lisää ja varmaan viisi eri henkilöä kysyi samat kysymykset. Mutta ne ei edes halunnut kuunnella mitä mulla oli sanottavana vaan oli jo suoraan päättänyt mitä mulle tehdään. Laittoivat siis kävelemään takaisin usan puolelle ilman takkia kaato sateessa. Eivät siis päästänyt edes hakemaan tavaroita kotoa. Dan tuli ja yritti jutella heille,mutta ei. Se pää hyyppä oli kyllä täysi idiootti! No hengailin sitten usan immigrationin puolella (olivat iloisia että tulin takaisin :D ) ja odottelin että Dan tulee takaisin kaikkien kamojeni kanssa. Minut siis otettiin sisään noin kahden aikaan ja seitsemältä passittivat rajan tälle puolen. Kun Dan tuli takaisin ajoimme ravintolaan ja Skype soitto äidille että nyt olisi lentolipun tarpeessa.
Minua siis ei päästetä takaisin Kanadaan vuoteen ja viimeinen maa mikä otti minut sisään oli usa siksi takaisin tänne.

Lennot selvitettyä lähdettiin ajamaan Seattleen missä oltiin hotellissa yötä. Aamulla Dan lähti kotiin ja minä lentokentälle.

Siinä tarina lyhykäisyydessään ja olen siis täysin kunnossa ja kaikki on mainiosti.

okey then same thing in english. I'm Sorry about mistakes with grammar and spelling but I want that my friends in Canada understand what happened.
so on Wednesday I went to states and get gas. I was coming back and immigration took me in and ask questions six hours and they didn't even listen my answers:( They sent me back to USA and I can't come back to Canada in a year. I'm now in Seattle and heading to san Francisco to visit my friend and figure out what I gonna do next Cause home doesn't sound nice. Sorry mom.
It's kinda funny to be kicked out of Canada. Like who else can say that ;D but I haven't realized that yet and I'm shocked. But shit happens and life goes on.
Jasmin I'm so sorry that I miss you birthday party but happy birthday and have fun!! And You all Don't worry about me :) I'm fine

Eli oon vähän shokissa ja kaikki tapahtui tosi nopeesti, mutta kyllä hymyilyttää jo :)
Jokaisessa huonossa asiassa on aina jotain hyvää. Tässä hyvää on että näen sanfranin ja näin Seattlen pikana ja voin sanoa kaikille että minut on karkotettu Kanadasta ( kauteen moni ei voi sanoa Niin). Mutta saa nähdä minne elämä vie ja päivittelen tänne menemisistäni.

Nyt terkut Seattlesta !
Netta

1 kommentti:

  1. Whaat?! Siis etkö enää voi työskennellä aupairina sit siellä sun kanada perheessä? Mikset päässy enää takas Kanadaa?! Jäätkö usaan vai tuutko takas suomeen? Wow hurjaaa toi meininki siellä! :O

    VastaaPoista