sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joulu on täällä

Hyvää joulua! 
Mulle sanottiin aikaisemmin että joulu jutut alkaa heti halloweenin jälkeen. Ajattelin että ehkä viikon päästä siitä, mutta ei. Heti perjantaina starbucks oli tehnyt hurjan remontin oranssista joulun punaiseen. Enää ei saa pumpkin spice lattea vaan pitää tyytyä jouluisempiin makuihin. 

Perjantai iltana menin cactus clubille (ravintola/baari vrt. Amarillo) muiden aupairien kanssa. Meitä oli yhteensä 8 ja 3 sellaista ketä en ollut nähnyt aikaisemmin (3 itävaltalaista 4 saksalaista ja minä ). Voi minua olisi pitänyt opetella saksaa ranskan sijaan. Eli saksaa puhuttiin tosi paljon. On se toki ymmärrettävää kun toisellapuolella pöytää istuvat juttelevat keskenään saksaa, mutta lähellä oleville piti välillä sanoa että english please. Oli kyllä hauska ilta, vaikka autolla liikuinkin. 

Lauantaina suuntana oli down town. Lauantai ole sadepäivä satoi kaatamalla koko päivän. Lähdettiin siis ensin bussilla ja vaihto junaan. Meitä oli 5 tyttöä ja yhdellä ensimmäinen kerta keskustassa. Kävelyä riitti ja shoppailtavaa paljon. Itse en ostanut mitään. Joka päikkä oli täynnä joulu juttuja ja musiikkia. (Emma tää ois sun painajainen :D ) 


Toi kaupunki on kyllä kaunis pimeellä. Mentiin illalla syömään gastown nimiseen kaupungin osaan. Se on vanhaa kaupunkia ja muistutti aika paljon esplanadin ja pariisin pikkukatujen yhdistelmää. 















Sunnuntaina vuorossa oli piknik kahden kymmenen vuoriaan kanssa ja illalla mentiin katsomaan auringon laskua muutaman aupairin kanssa. Käytiin myös päivällisellä omnom. 
Nyt tulee paljon auringonlasku kuvia












Huomen aamuna ois herätyskello 6.00 ja suunta salille. Meillä on siis diili ton isän kanssa kun ollaan tän perheen laiskimukset.

Unia
Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti