torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween

Halloween tuo Amerikkalainen juhla. Kaikki täällä on ihan ihmeissään, kun sanon että sitä ei tehdä kotona. Omasta mielestä se on turhan kaupallinen ja sitä haluaa vain pakoon kun joka paikka pursuaa sitä, vaikka onhan se ihan kiva kun lapset juoksevat sokerihumalassa ympäri katuja (en syö karkkia enää ikinä). Olisipa palmusunnuntain virpominen vielä yhtä iso juttu =)
En muuten syö karkkia enää ikinä! 

Keskiviikkona vietin rauhallisen koti illan kaivertaen kurpitsaa ja katsoen uutta lemppari showtani (Happy endings suosittelen). Olin siis yksin kotona ja sain olla ihan hiljaisuudessa, se on harvinaista tässä talossa :D. Kurpitasta tuli aikas hieno, vaikka itse sanonkin. Se on eka kurpitsa minkä olen koskaan tehnyt. Jeee ja tein ilman apua.



Torstai 31.lokaakuuta Halloween aamu. Nukuin pitkään ja päädyin tekemään pancakeja aamupalaksi. Resepti on super vaikea: ota jauhomix pussi kaapista, mittaa 1 kuppi kuhoon, lisää 2/3 kuppia vetta, sekoita, laita taikinaa pannulle, käännä, laita lautaselle, voita ja siirappia päälle ja VOILÁ nauti.


Nanna ja poppa toivat päivllisen: kurpitsakeittoa ja mini hamppareita. Ruuan jälkeen Neli lähti ystäviensä kanssa trick or treat -kierrokselle. He kaikki olivat 50 luvun tyttösiä pinkeissä mekoissaan. Tunnin verran karkkeja keräten lahti Nik ja Dan heidän kanssaan vähän kauemmaksi karkkia hakemaan. Itse päätin jäädä kotiin jakelemaan karkkia, koska olen pienessä flunssassa :( Lapsilla oli kyllä toinen toistaan kekseliäämpi asuja. Näin maapallon, robotin, katkaravun, hampurilaisen, prinsessoja ja prinssejä, ETANAN, luurankoja ja haamuja. Kaikista paras oli kenkä. Kyllä yksi lapsi oli rakentanut itsestään kengän XD.



Hassua tänään alkoi marraskuu ja tällä viikolla pärjäsi hienosti ilman takkia ja viikon lopuksi on luvattu sadetta ja 13 astetta. Lauantaina ehkä vancouveriin muiden aupairien kanssa. Itse en kyllä shoppaile!



No november
Jokainen perheen jäsen päätti 3 asiaa joita yleenä tekee, mutta EI tee niitä marraskuussa.
Minun 3 asiaa:
1. EI roskaruokaa
2.EI SHOPPAILUA
3. EI laiskottelua ( harrasta urheilua vähintään kerran viikossa, ei pidä asettaa rimaa liian korkealle) 

Päätin vihdoin alkaa käymään salilla. Siellä on joogaa joka aamu, joten voisi mennä, sekä kaikkia muita hauskoja ryhmäliikuntoja, uima-allas, koriskenttä<3 ja vaikka mitä. Saa nähä jääkö pelkäksi lupaukseksi, mutta olen kyllästynyt istumaan sohvalla ja katsomaan televisiota (kyllä äiti mä just sanoin ton).

Nyt kuitenkin kiroan tietokoneeni maanrakoon ja yritän julkaista tämän puhelimellani. (raakkaani päivitti itsensä eikä ole ikinä ollu näin hidas) APUA en pysty katsomaan salkkareita!!!

Nyt vitamiinia naamaan!!!

Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti