keskiviikko 2. lokakuuta 2013

My new love

Eli pikakelauksena nää muutama päivää.

Ma: Söin ison meletin aamupalaksi ja lähdin yksin käymään rajan tuolla puolen. Jonottelin noin tunnin verran mennessä rajalla ja takas päin vain viisi minuuttia. Kukaan ei halua tulla kalliiseen Kanadaan. Kävin tankkaamassa ja ostin jotain pientä dollarikaupasta. Illalla Nelian laulutunnilta lähdettäessä lensin kauniissa kaaressa kyljelleni ja polvi sekä kyynerpää kokivat hieman kolhuja ( sateen takia oli liukas kietys).


Ti: Aamu meni skypetellessä parhaan kaverin kanssa sekä sain lisää sosiaalisia suhteita, kun menin kahville kolmen saksalais aupairin kanssa. Yhden heistä olin nähnyt aikaisemmin. He olivat tosi kivoja ja yllättävän vähän puhuivat saksaa =) Perjantaina menen ehkä ulos heidän kanssa. Kahvila oli super söpö ja viihtyisä eikä halvat hinnat olleet pahaksi. Illalla tehtiin Nelin My wild place esitelmää. Siitä tuli super hieno.



Ke: Pyjamapäivä! Pääasiassa katselin televisiota ja pesin pyykkiä. Ajelujen jälkeen lähdin Mikin ja sen kaverin kanssa syömään. Mentiin shushille ja sen jälkeen haettiin jäätelöt. MY NEW LOVE IS PUMPKIN PIE BLIZZARD. Eli vähän kuin mcflurry, mutta parempi, isompi ja halvempi. Rakastan kaikkea missä on kurpitsaa. Se on niin jouluinen ja lämmin maku tämän tylsän sateen keskellä. Täällä saa myös kaikkea kurpitsa juttuja kynttilöistä sänkyihin. Se kaikki kyllä loppuu välittömästi lokakuun jälkeen ja sitten puskee joulukoristeet kauppoihin. Meidän naapurit on kyllä jo laittanut jouluvalot... Ne vilkkuu... Miki sano että lähempänä joulua niiden pihalle ilmestyy lumiukko joka laulaa joululauluja. Sen haluan nähdä.



Nyt salkkarit ja pari jaksoa 90210 ja sit unta kuulaan. 
Huomiselle ei ole suunnitelmia, joten voisin käydä paikallisessa kirjastossa =) 

Aurevoir
Netta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti