perjantai 11. lokakuuta 2013

Viikko vierähtänyt

Viikko on taas vierähtäny nopeasti. Täälä viikot menevät paljon nopeammin kuin kotona. Ehkä johtuu siitä, että en makoile ihan joka päivää sohvalla :P 
Eli minulla 0n matkaa takana 8 viikkoa, 56 päivää, 1,344 tuntia, 80 640 minuuttia sekä 4 838 400 sekuntia. (toivottavasti laskin oikein) 
Ei mulla siis tekemisen puutetta näin perjantai päivänä ole kun tommosia lasken. 
Nyt  vähän viikon puuhailuista. 

Tiistaina menin perinteiseen tapaan kahville. Bernadetten ja Luisen kanssa Lena oli kipeä, joten ei päässyt mukaan :( 
Red Latte and chocolate ship cookie
Luisen ja Lenan kanssa mennään 21pv englannin puhe kurssille :P Nik sanoi, että se on varmaan täynnä aasialaisia ;D

Cupcakseja Liville, joka tuli tiistaina kotiin.

 Tiistaina oli myös Nelin koulun juoksukisat. Se järjestetään joka tiistai ja on kai vapaa ehtoinen, mutta melkein kaikki sen juoksevat. Kisa on tarkoitettu 3-7 luokkalaisille eli suomen luokissa 2-6. Matka on melkein kolme kilometriä. Se on aika pitkä kun miettii jotain 8 vuotiasta, joka ei liikuntaa juurikaan harrasta.

Melkein maalissa. Kuten kuvasta näkyy aurinko paistaa lämpimästi vielä =) 

Gaben puutyö projekti 48/50 purkkapallo kone. 
 Keskiviikko meni kierrellessä ostoskeskuksessa etsien talvitakkia. Noh ei löytynyt hyvää mutta kaikkea muuta löytyi. Onneksi vaatteet on halpoja. ja torstaina menin Bernadetten kanssa tohon viereen star bucksiin. Käydään siellä joka torstai ku Bernillää on muutama tunti vapaata, kun hänen nuorin mukula on koulussa.
Ennen kahville menoa oli luppoaikaa muutama tunti ja päädyin kuvailemaan hieman vaatteita mitä olen täällä ostanut. Pahoittelen kuvan laatua en vain voi sille mitään että iphonen kamera ei ole yhteistyökykyinen. 

Neule ja housut. Nää oli yhet mun ekoista ostoksista täällä.

Neule (urbanplanet 12,5cad), farkkupaita( urbanplanet 10cad) ja housut(10cad).Nämä siis tarttui eilen matkaan. 
neule (jostain pikkuliikkeestä 10cad) löytyi myös eilen.

Huppari ( winners 15cad) Ostin varmaan tokalla viikolla)
Huppareita oon siis ostanut 3 tässä yksi niistä. 

Neule (forever 21 en muista paljonko)

Neule (winners 25 cad)
Tässä ei siis ollut läheskään kaikkia. Kuhan vain ajan kulukseni kuvia otiskelin. Pääasiassa olen ostanut neuleita. Talvi tulee niitä tarvitsee, kun minulla sitä talvitakkia ei vielä ole. Torstai iltana juttelin piiiiitkän puhelun äitin kanssa. Hän lupasi lähettää minule muutaman puuttuvan vaatekappaleen niin ei tartte sitten ostaa, kuten talvitakin :P sellainen syystakki oikeastaan. En oikein tiedä kuinka kylmä täällä oikeasti tulee, että tarvitseeko kunnon untuvatakkia edes hommata. Yhden rakkaimmista vaatekappaleistani jätin myös kotiin enkä tosiaan tiedä miksi eli ABIhupparini. Se onneksi pääsi postipakettiin mukaan. Nyt vain odotellaan sen saapumista =)) 

Olen aikaisemminkin sanonut, että kun minulla on tylsää leikin puhelimeni kameralla. Latasin siihen uuden efekti sovelluksen ja leikittiin Koan kanssa sillä.

Mitä olisikaan postaus ilman Koaa! 



Leijonan harja




Piti sitä itsekkin kokeilla. Joku joskus sanoin ettei minusta saa huonoa kuvaa. Tässä olisi muutama. XD
Nyt kiitospäivää odotellessa pitäkää muikea viikonloppu. Varmaan maanantaina kirjoittelen kiitospäivän vietosta, koska me syödään illalinen jo sunnuntaina, jottasaa maanantain rentoutua.

Bye
Netta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti