tiistai 22. lokakuuta 2013

Fog

Viikon sana fog eli sumu.

Täällä on koko viikon ollut tosi sumuista illalla varsinkin kun pimeässä ajelee näkyvyys on melkein nolla. Hassuinta on se kun ajan hakemaan tyttösiä koulusta tässä meidän talolla usein paistaa aurinko ja koululle päästyäni on tosi sumuista. 

Tänään kahviteltuani saksalaisten kanssa minulla oli vajaa tunti aikaa, koska Mikillä ei ollut autoa tänään joten hain hänet. Menin White Rock beachille kävelemään ja vihdoin kävelin laiturin päästä päähän. Jos muistan oikein se on 1,39km pitkä (kyllä kävin kysymässä turisti pisteellä). Kun seisoin puolivälissä en pystynyt erottamaan rantaa tai laiturin päätä enkä veden ja taivaan rajaa. Oli aika pelottava fiilis. Käppäilyn jälkeen menin turisti/matkamuisto pisteelle ja kyselin vähän ja erittäin ystävällinen rouva antoi minulle kartan, alennuskupongin simpukkakauppaan ja esitteen missä oli lähibaarien ohjelmat ja esiintyjät. 

Nyt muutama kuva tästä ihmeellisestä luonnon ilmiöstä. 









Uudet 15dollarin saappaat








Välillä näyttää että olisi etelässä

Turisti nähtävyyksiä

NAUTI SYKSYSTÄ! 

Nyt kuitenkin aurinko paistaa ja postimieskin toi paketin, joten nautin auringon lämmössä viikon vanhaa hesaria lueskellen ja suklaata syöden. Kiitos iskä! 

Purkkaa on loppu vuodeksi :))) 

Kylläpäs tuli kuvia! Toivottavasti nautitte. 

Have a nice day! 

Natta 
( starbucksin mukaan) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti