sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Day in Vancouver

Vihdoin! 
Eli kaksi kuukautta olen elänyt Vancouverin lähistöllä enkä ollut päässyt sinne asti ( ei ole kyllä yllättävää kun minut tuntee). 
Eilen heräsin 8.00 ja lähdin 9.45 ajamaan toisen suomitytön luokse. Jätin auton sinne ja hänen hostmon lähti näyttämään meille reitin eli ensin bussilla ja sitten skytrainilla kohti keskustaa. 
Olin ekaa kertaa myös bussissa. Lippu maksoi 2,75 ja rahat tiputettiin koneeseen ja lippu tuli ulos (kätevää). Matka kesti ehkä tunnin yhteensä. 

Itse keskusta ei ollut niin hieno ja ihmeellinen kuin olin ymmärtänyt muiden puheista tai sitten olen vain nähnyt liikaa hienoja keskustoja ;) 

Kävelimme ympäriinsä, söimme ja shoppailimme. Victoria's secret oli isompi kuin dubai mallissa ja se on aika saavutus. 











Vans liikkeen avajaiset 

Kaupat koluttua lähdimme takaisin päin skytrainilla, mutta päätimme jäädä Metrotownissa pois. Siellä on iiiso kauppakeskus mistä olen aikaisemminkin puhunut. Shoppailut siis jatkukoon! 
Mukaan tarttui kengät, kahdet housut ja yksi paita. ÄITI KAIKKI OLI ALENNUKSESSA!  

Noh kotimatkalla sitten kyllä huomas että on kaksi blondia matkalla. Skytrainissa kaikki alkoi hyvin kunnes huomasimme, että juna ei mennytkään siihen suuntaan kuin piti tai suunta oli oikea mutta linja väärä. Olimme keltaisessa junassa vaikka sinisessä piti olla. Saimme junan vaihdettua ja pääsimme bussi nro. 502 ja bussi kuljetti meidät turvallisesti kohti kotia kunnes bussi ei pysähtynyt missään vaiheessa sellaisella pysäkillä kuin meidän olisi pitänyt jäädä. Päätepysäkillä hetki pähkäiltyä kysyimme kohteliaalta nuorelta mieheltä apua ja löysimme bussin. Meinattiin taas missata pysäkki, mutta onneksi huomattiin se. Starbucksista iltakahvit ja toisen tytön hostäiti tulikin meitä hakemaan. Kotona olin n.22.30 eli päivä oli aikas pitkä mutta tosi kiva. Pääsi hyvällä mielellä ja kipeillä jaloilla nukkumaan. 

Tänään ei tapahtunut paljoa mitään paitsi hain paketin postista 
 
Kiitos äiti! 
 
Nyt leffa aika -> 

Bye 
Netta

Ps yks suklaalevy ja ässämix syöty :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti