lauantai 5. lokakuuta 2013

Going out

Päivät on menny normaalin arjen mukaan eikä ihmeitä tapahdu yllättäen.

Eilen illalla lähdin ensimmäistä kertaa ulos täällä. Meinä oli neljä tyttöä : minä, kaksi saksalaista ja yksi itävällasta. Itävaltalainen on ollut täällä jo 5 kk ja muuttaa ensiviikkolla victoriaan. Se on saari noin 2,5h lautamatkanpäässä Vancouverista.
Ja takaisin asiaan...
Paikan nimi oli the Hemingway. Baari rantakadulla noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kodista. Paikka toimii päivisin ravintolana. Ovella poket kysyi henkkarit ja kysei kuulumisia ja semmoista ( ei sisäänpääsymaksua! ) Siellä ei ollut narikkaa tai mitään ja me menttin pöytään istumaan ja tarjoilia toi juomalistan ja menun. Tilattiin iso nacho annos missä oli juustoa ja jalopeenoja ja kaikenlaisia mössöjä. Juomat siis myös tarjoiltiin pöytiin ja lasku tuotiin illan lopuksi. Porukkaa ei ollut kauheesti, mutta se lisääntyi loppuiltaa kohden. Baarin perälle ilmestyi myös tanssilattia, jonka koko luokka oli ehkä 2mx2m eli ei iso. Sinne porukka tunki ja löytyi kaiken ikäistä porukkaa. Yksi vanha (n.50v) tuli kysymään minulta olenko Norjasta ja hän halusi myös tanssia kanssani. En kuitenkaan innostunut.
Ilta oli hauska ja tuli halvaksi. (0,4 mojito 4€). Ehkä ensi viikolla uudestaan mutta Downtowniin. Siellä on meno vähän tasokkaampi kuin täällä. Toisaalta toi on tän paikan porkku, joten eiköhän siellä viihdytä uudestaan =)

Kotimatka oli vähän pelottava, koska oli pimeää ja kävelin yksin kotiin ja puolet matkastani oli ilman katulamppuja. En kuitenkaan nähnyt yhtään ihmistä matkan aikana ja pääsin turvallisesti lämpöiseen sänkyyn.

Ensiviikolla aion ostaa talvitakin, koska illat alkaa olla jo niin viileitä. Päivisin on lämmin ja tänäänkin paistaa aurinko ja on 18 astetta :)

Jeejee tänään sain myös kivan puhelin Danilta. Hän sanoi: Hi Netta! How are you? Great. But guess what I have new car for you! It's a little audi.
Joten ensiviikolla pääsen huristelemaan uudella autolla. Tytöt on ihan innoissaan koska he inhoavat nykyistä nannyautoa.

Pahoittelen kuvatonta postausta. Tiedän olen laiska enkä jaksanut nousta sängyltä, nostaa puhelimen piuhaa lattialta ja ladatakuvia. Ensi kerralla sitten.

Tänään vietän leffa iltaa uuden ystäväni kanssa =)

Heissuli vei
Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti