tiistai 10. syyskuuta 2013

Aurinko paistaa ja vettä ei sada, taitaa olla kesä!


Pusuja Suomeeen
Täällä arki rullaa ja aurinko paistaa. 

Eilen maanantaina käytiin Michaelan kanssa kävelyllä rannassa ja Koa oli mukana. Sille oli kyllä vähä liian kuuma käppäillä ja unohdettiin vesipullo kotiin onneksi kiltti jäätelömyyjä antoi Koalle vettä =)
 Rantakadulla on muutama hassu talo.
Kukapa ei haluaisi asua linnassa
 tai nukkekodissa. ( Pienestä kuvasta näkyy vähän huonosti mutta tossa parvekkeella on ihmisen näkösiä nukkeja, katolla vaaleanpunainen pikku talo ja ulko-oven vieressä suihkulähde missä on pinkkiä vettä.) 

Ilta meni kuskaillessa Neliahia ja Gabea ja ruuanlaitossa. Tehtiin Michaelan kanssa home made mac&cheese. Nam kuinka hyvää.

Tänään heräsin kaheksan aikoihin kouluunlähtiöiden meteliin sekä nukahdin eilen aika aikaisin. No aamusta ei draamaa puuttunut. Isä kuskasi tyttöjä aamulla kouluun ja Lishalla yllättäen lähteminen kesti niin ei jaksnaut kyyti odottaa ja hän jäi ilman XD No minä tarjouduin viemään. No siinä kiireessä unohtui binderit kotiin ja eikun takas ja vein ne koulun kansliaan. Onneksi se on suoraan pääoven vieressä niin ei tarvinnut harhailla ympäriinsä. 

1030 Mentiin joogaan Chaelan kanssa. Oltiin vähän etuajassa niin menin hetkeksi crosstraineriin. Siellä jokaisessa laitteessa oli iso näyttö mistä näkyi kaikki maatkan pituudesta kalorien kulutukseen. Niiden lisäksi sillä pystyi katsomaan telkkaria ja siinä oli iphonelle ja kuulokkeille paikka. 
Maksettu cliniquen mainos  :P

Sen jälkeen hengailin kotona muutaman tunnin, ennen kuin heitin Mikin töihin ja hain tytöt. 

 kuka unohti ruokkia koiran! 
 Spider iiiik
Ilta menikin sitten ajellessa ees taas, ympäri ja ämpäri. Ainakin alkaa tulla paikat tutuiksi eikä tarvitse kokoajan kysellä, että mistä käännytään. 

Huomiseksi on luvattu aivan mahtavaa ilmaa ja suuntana on beach ennen työpäivän alkua. Toivottavasti syksy ei tule ikinä.


Love my life 
Netta 


P.S. 
Tässä linkki Neliahin lauantaiseen esitykseen kahvilassa. Linkissä on cup song, joka oli yksi kolmesta hänen laulamasta laulusta. Kuunneltaa ihmeessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti