sunnuntai 25. elokuuta 2013

Taas muutama päivä mennyt

Taas on muutama päivä sujahtanut nopeasti, vaikka ei mitään ihmeellistä olla tehtykkään. Perjantaina lähdin Michaelan ja äidin kanssa kauppaan. Menimme Walmartiin ja se oli ISO. Valikoimaa oli laidasta laitaan, jos halusi mozzarella juustoa sitä löytyi varmaan 20 erilaista.
Dineriksi söimme pizzaa. Jokainen sai tehdä itse oman maun mukaan. NAM =)

Eilen oli pyjamapäivä. Istuimme terassilla ja juorusimme kokopäivän ja suunnittelimme maanantaista tyttöjen iltaa. Aurinko paistoi koko päivän ihanan lämpimästi =) Illalla Nana ja Papa tuli illalliselle. Michaela, Lisha ja minä teimme lihapullia tomaattikastikkeessa, spagettia, salaattia ja valkosipuli leipää. Nana oli tehnyt jälkkäriksi suklaakakkua ja vadelma jellyä minkä päällä oli kermaa ja sisällä banaania. Se oli taivaallisen hyvää. Lisha opetti myös Nanan käyttämään ipadia eikä olla varmaan ikinä naurettu niin paljon. Hän on niin herttainen vanhempi rouva, mutta ei oikein tekniikka ihminen.

Saan täällä, joka päivä uuden lempinimen, kuten Nädä, Nedä, Neda, Net, Netz, Nesta, Nästä, Nida ja vielä monia muita versioita. Suomalaisten kaksoiskonsonantit eivät oikein taivu näiden suussa joudun myös toistamaan nimeni vähintään kaksi kertaa jos joku sitä kysyy. Vielä vaikeampi on sukunimi koska jo R kirjaimen sanominen tuottaa vaikeuksia.

Tänään on vuorossa perheillallinen North Vancouverissa ja ensiviikolla käydään ehkä usan puolella shoppailemassa.


vi sees
Netta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti