keskiviikko 21. elokuuta 2013

Best workout day ever =)

Eilen ei ylläri tapahtunut yhtään mitään.. Kattelin vain leffoja koko päivän.

Tänään heräsin taas superaikasin ja söin parhaan aamupalan ikinä!


Ja suoraan aamupala pöydästä lähdettiin Michaelan ja kaverin Bren kanssa ajamaan noin tunti pohjoiseen. Tarkoituksena oli hiking eli nousta ylös yli 700 metriä vuoren päälle ja pitää piknikki ylhäällä. Kuullostaa hauskalata vai mitä! NOT! Eka puolisko oli suoraan sanottua helvettiä. Se oli pelkkiä portaita/kivia/juuria, joita kavuttiin ylöspäin. Sen jälkeen alkoi tikkaita ja ketjuja joiden avulla pääsi kapuamaan helpommin. Ylös meneminen keski noin 2h ja olisi varmaan mennyt nopeammin, jos olisin käynyt muutaman kerran enemmän lenkillä viimeisen vuoden aikana :P  Oltiin kaikki kuolleita ylhällä, mutta se todellakin oli sen arvoista.




Kyllä olin siellä ylhäällä=)  
 Siellä oli pikkuoravia myös 
 Kukkula alhaalta kuvattuna.

Alas pääseminen vei n. 50 minuuttia ja se oli yllättävän rankkaa jo ennestään kipeillä hyytelöjaloilla. Pulahdimme vielä viereiseen järveen vilvoittelemaan, koska lämpötilahan oli se +28 astetta.

Näyttää ihan suomelta vai mitä? 

Paluumatka kesti ikuisuuden, koska kello viiden ruuhka. Tunnin matkaan keski 3 tuntia ja pahimmillaan liikuimme tunnin sisällä liikuimme vajaa kilometrin. En ikinä enää valita ruuhkista Suomessa. IKINÄ. 

Rankan päivän jälkeen olo on mitä mahtavin, mutta lopen uupunut ja joka paikkaan särkee. Huomenna suuntaamme järvelle viettämään lämmintä kesäpäivää =) Mites se Suomen kesä? :P

Haleja 


Netta 

3 kommenttia:

  1. Aaaaah nauti siellä! Täällä käytetää jo melkee kevyt toppatakkeja.... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? :O hah ei käy kateeks

      Poista
    2. no melkeen joo.. :D välil päivii et vois olla shortseil ja välil et on viilee nahkatakillaki..

      Poista