torstai 15. elokuuta 2013

Lätäkön toisella puolen

Lähtö tuli nopeammin kuin osasin kuvitella ja nyt olen jo puolessa välissä matkaa Torontossa. Helsingin päässä oli kauheaa säätöä: porttia vaihdettiin pariin kertaan, laukkuja laitettiin vielä portilta ruumaan ja kuinka monta kielitaidotonta mahtuu yhteen täyteen lentokoneeseen? MONTA! "No sir, you can't bring three hand luggage inside the airplane" "Da da... "
Lento meni ihan hyvin. Sain tunnin verran nukkuttuakin. Ja kiitos ihanalle henkilökunnalle, joka piti minusta huolta =)


Ensi fiilikseet Torontosta: Lentokoneen ikkunasta näytti ihan suomelta. Metsää, vettä, teollisuutta. Suomesta vain puuttuu korkeat rakennukset keskustasta.
Immigration meni hyvin eivätkä he kysyneet edes paluulippua. JEEE jännin kohta on ohitettu.

Yhtä asiaa en ymmärrä (se koskee jokaista paikkaa missä olen käynyt). Kun matkatavara hihna alkaa rullaamaan, miksi ihmiset kiirehtivät kiinni siihen hihnaan niin ettei kukaan näe enää mitään tai mahdu ottamaan laukkuaan hihnalta. Onneksi täällä on mukavia ihmisiä ja kaksi nuorta miestä auttoi 20 kiloa painavan laukkuni hihnalta ;) 

Nyt istun lentokentällä pistorasian vieressä syöden eväitä. Kello on 21.35 ja lento Vancouveriin lähtee 08.15 checkkaamaan päsee joskus kuuden jälkeen. Kai tässä muutaman leffan kerkeää katsomaan, koska ei väsytä vaikka Suomen aikaa kello on 04.35

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti