sunnuntai 18. elokuuta 2013

Huomenta

Se tunne, kun herää seitsemältä eikä enää väsytä.. -_- En ole vielä päässyt kunnolla oikeaan rytmiin, mutta tänään on vasta toinen aamu, joten eiköhän se siitä.

Eilinen meni tosi nopeasti. Aamusta lähdin vähän kävelemään ja katselemaan ympärilleni. Kävelin rantakatua ja kastelin varpaani viileässä merivedessä ja ostin mango frozen yoguttia. NAMMM!




 Ihmiset on täällä ihan erilaisia kuin Suomessa. Kävellessäni jokainen joka käveli vasta sanoi hei tai toivotti hyvät huomenet. Se tuntui oudolta näin suomalaisen silmin. 

Kävelyn jälkeen lähdin Gabrielin (aloittaa high schoolin syksyllä) kanssa käymään keskustassa hakemassa subista ruokaa. Ajoin ensimmäisen kerran täällä. Otimme isän auton (Ford platinum ) ja hetken kesti ennen kuin pääsimme lähtemään koska en osannut säätää auton istuinta koska se oli sähköllä toimiva. 
Se tunne kääntyy oikealle ja ajaa punaisia päin. Se tuntui niin väärältä, mutta on se ihan loogista, ei synny niin pahoja ruuhkia.

Iltapäiällä lähdimme isän (Dan ) kannsa Ikeaan. Ihan kuin kotona olisi ollut. Koko paikka oli ihan saman lainen kuin Ikea kotona =) Miesten kanssa on mielen kiintoista olla kaupassa. He vain juoksevat kaupan läpi ja ottavat tavaraa mukaan katsomatta. Oli ehkä nopein Ikea reissu ikinä :D 

Siitä ajoimme Vancouveriin ja katselimme paikkoja ja ajelimme ympäriinsä. Pysähdyimme puistossa, joka oli keskellä kaupunkia. Se oli valtava ja maisemat upeita.

Illalla käytiin vielä syömässä shusia isän ja äidin ( Nik) kanssa. Olimme ihan kolmistaan vaan, koska lapset olivat jossain. 


Perheen koira Koa 

3 kommenttia:

  1. Voi Nettaa!!! En yhtään tajunnu toivottaa hyvää matkaa kun törmättiin )::: Mut jeejee pidä tositosi hauska vuosi! (: Jään tänne seurailemaan mitä sulle kuuluu (:

    love, Miisa

    VastaaPoista
  2. ps. toi koira on ihan samannäkönen ku Valentino!! :D

    VastaaPoista
  3. En mäkää siin vaihees ajatellu :D Ei muute missää vaihees tultu teille lauran kaa :P

    VastaaPoista