maanantai 19. elokuuta 2013

Eipä mitään ihmeellistä täällä

En ole vielä kertonut kunnolla perheestä, jonka kanssa asun, joten tässä vähän.
Eli vanhemmat: isä Dan ikää en tiedä, mutta työskentelee autojen parissa ja äiti Nik on kotiäiti joka pelaa ja valmentaa jalkapalloa. Lapset: Michaela täyttää 19 marraskuussa, Elishah 17, Livia 15, Gabrielle 13 and Neliah 10. Neliä en ole vielä edes nähnyt, koska hän on kaverinsa mökillä.


Eilen ei tehty mitään ihmeellistä. Pelattiin korttia ja Koalle tehtiin makeover. Gabe pesi, föönasi ja leikkasi turkin. Opin myös uuden korttipelin Speedin. Se on paras kortti peli mitä olen ikinä pelannut.

Illalla mentiin grillaamaan Äidin irlantilaisille kavereille. He olivat ihan mahtavaa porukkaa, naurettiin koko ilta. Olin ihan poikki, kun pääsimme kotiin ja jossain vaiheessa yötä heräsin siihen, että oli kaikki vaatteet ja valot päällä ja kirja kuolassa :D

Tämä päivä on mennyt ajellessa. Ensin heitin Gaben kaverin luokse ja lähdin itse vähän tutkimaan paikkoja autolla. Löysin tieni huoltoasemalle tankkaamaan eikä se ollutkaan niin yksin kertaista. Onneksi sain nopeasti apua henkilökunnalta ( näytin varmaan tosi avuttomalta ) ja sain auton tankattua ja matka jatkui Starbuckiin kahville. Takaisin kotiin päästyäni Liv halusi kyydin jonnekkin ja eikun taas autonrattiin. Yksi asia mietityttää täällä ajamisessa: on risteys mihin voi ajaa neljästä eri suunnasta ja kaikilla on STOP- merkki, kuka väistää?

Iltapäivällä kävimme vielä Grandman luona syömässä välipalaa ja hakemassa Elishah. Isovanhempien talo on uskomaton. Tosi iso ja kaikki on kuin sisustuslehdestä, takapihalla on jopa uima-allas ja liukumäki.

Illalla kävin vielä Nikin ja Danin kanssa elokuvissa katsomassa Elysium. Ei ollut mikää erikoinen, mutta poppparit oli PARASTA!



Nyt olen onnellisesti peiton alla rättiväsyneenä valmiina nukkumaan =) Miksi kotona ei ikinä ollut nukahtamispisteessä ennen yhtätoista?


see ya  <3
Netta



2 kommenttia:

  1. Täälläkin on aika paljon noita 4-way stoppeja. Sillon se joka pysähtyy ensimmäisenä menee ensin, toiseksi pysähtynyt sitten, jne. :)

    Pidä hauska aupairvuosi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tos oo mitää ideaa :D joo pidän ja pidä sinäkin :)

      Poista